RING OSS - 021-372 47 71

Biltvätt Västerås

RING OSS - 021-372 47 71

Om oss

En man polerar en bil med maskin i en verkstad.

För att bilen ska hålla sig i bästa möjliga form krävs det att man tar hand om den från gång till gång, vilket inte alltid är det man som bilägare prioriterar. Genom att komma in till oss för en biltvätt i Västerås kan du försäkra dig om att din bil får vad den förtjänar, och mer!

Biltvätt i Västerås

Hos oss kan du få hjälp med allt vad bilvård innebär, där vi bland annat erbjuder bilrekond, däckhotell, lackförsegling och biltvätt i Västerås. Det finns inte ett projekt som vi inte är villiga att ta oss an när det kommer till din bil och dess välmående.

Kontakta oss redan idag för att diskutera dina idéer och tankar, så att vi tillsammans kan sätta ihop ett paket som passar dig. Vi vet vad som krävs för att din bil ska må bra, och för att du ska känna dig nöjd!

Fler tjänster

Det finns ingen tvekan om att er bil kommer ut i ett bättre skick efter att den varit på service hos oss. För dig som är i behov av bilvård, så som biltvätt i Västerås, har vi mycket att erbjuda. Vid frågor och funderingar finns vi där för att svara på dem. Kom in till oss då din bil är i behov av service – med vår kunskap och kvalité kan vi lova att vi inte gör dig besviken.

Vi utför förutom biltvätt i Västerås även bilrekond, lackförsegling och övrig bilvård för våra kunder. Utöver detta har vi även ett däckhotell där du tryggt och smidigt kan förvara dina sommar- eller vinterdäck. Kontakta oss idag för att boka en tid!